Groottuinen
Groottuinen Groottuinen Groottuinen

MIDDELGROTE TUINEN

U heeft een woning betrokken en in het begin is de aanleg van de tuin uit kostenoogpunt veelal eenvoudig, er komen eventueel kinderen en dan wordt de tuin wat aangepast met een zandbak en wat speeltoestellen.   

Na grofweg een jaar of 15 is de tuin dan ook toe aan een update. De kinderen worden groter, spelen in de tuin is er niet echt meer bij en het wordt tijd dat u eindelijk zelf meer van de ruimte gaat genieten.

Het moment om de tuin te renoveren en aan te passen aan de hedendaagse tijd. Houd u van tuinieren dan wat meer ruimte voor groen, heeft u eigenlijk weinig tijd en/of zin dan kunt u dit natuurlijk ook uitbesteden.

U kunt de tuin onderhoudsvriendlijk laten inrichten en plekjes creeren om buiten te eten of gezellig een drankje te drinken met vrienden. Een eenvoudige of luxere veranda is ook met een beetje regen een uitkomst.

Met wat sfeerverlichting heeft u bijna een tweede huisje en de ervaring leert dat ook de oudere jeugd het hier prima naar de zin heeft. Ze zijn thuis maar toch ook niet te dicht bij ouders zodat ze lekker kunnen chillen.

Het geheel met wat meer luxe aankleden in de deze haastige tijden doet u echt ontspannen na het dagelijkse werk.

background