Groottuinen
Groottuinen Groottuinen Groottuinen

BEDRIJFSTUINEN EN WOONCOMPLEXEN 

Grote oppervlaktes en gebouwen.

Restaurants, kantoorgebouwen, wooncomplexen, productiehallen, openbare gebouwen etc.benodigen over het algemeen parkeerruimtes, groenstroken, terrassen en natuurlijk een nette entree.

Daar de parkeerruimtes vaak in de bouw worden meegenomen blijven de aankleding van de entree en groenstroken een punt van extra aandacht. Deze onderdelen zijn uw visitekaartje, de eerste indruk dient dan ook netjes en aangenaam te zijn, ook voor klanten/medewerkers die minder mobiel zijn.

De entree is vanzelfsprekend iets waar niets aan mag mankeren, een mooie en veilige bestrating in bijpassende kleuren en netjes afgewerkt met groen of plantenbakken geeft uw bezoeker een fijn gevoel van welkom.

Parkeerruimtes afgezet met een groenstrook accentueerd het geheel en de eenvoud van beplanting geeft vaak de beste indruk en dat is in de onderhoudskosten heel belangrijk.

Facilieteiten voor uw medewerkers om lekker in de buitenlucht te kunnen pauzeren zijn sterk in opkomst. Een eenvoudig terras of gazon met robuust meubilair, een simpele overkapping om tijdens een buitje ook een rokertje te doen.

Verlichting speelt een grote rol, sfeerverlichting op terras, lichtpuntjes op parkeerplaatsen, entreeverlichting of impressieverlichting op grotere pleinen. Te veel om op te noemen.Wij werken veel met de milieuvriendelijke LED-verlichting waar de mogelijkheden ongekend zijn en die bovendien zeer gunstig in verbruik en levensduur is. Het milieu helpen wij dus ook.

 

background