Groottuinen
Groottuinen Groottuinen Groottuinen

MIDDELGROTE TUINEN

Wat is een middelgrote tuin zult u zich misschien afvragen, dat is inderdaad soms lastig te bepalen. Wij gaan dan uit van ca.100 tot 300 m2 om u veel aan bod komende onderdelen onder de aandacht te brengen.

Uiteraard staan uw wensen centraal in het ontwerp van de tuin. De terrassen,bestrating en gazonligging alsmede de erfafscheidingen bepalen eigenlijk al een groot deel van de struktuur. U heeft een wat grotere tuin en wat wilt of kunt u qua onderhoud straks zelf doen is een punt wat extra aandacht vraagt in de keuze van de beplanting.

Water heeft een tuin in elk geval op zijn tijd nodig en waar de natuur dat soms nalaat kan een besproeiingssysteem uitkomst bieden, ook als u op vakantie bent.

Verlichting langs de bestrating of bij de veranda en als u wenst bij een waterpartij of leuke groep planten geven het geheel ook 's avonds een heel luxe uitstraling. Wij gebruiken hoofdzakelijk LED-verlichting wat zeer energiezuinig is en zo helpt u ook het milieu een handje.

Wat wilt u nog in uw tuin? Veranda, tuinhuisje,pergola,vijver,zandbak,speeltoestellen,robuuste houten tafel met stoel of bank, er is eigenlijk zoveel mogelijk.Wij kunnen u helpen met uw keuzes zodat u niet alleen direct na de aanleg maar ook voor de komende jaren met zeer veel plezier van uw tuin kunt genieten. 

Met ons tekenprogramma kunnen wij een realistische weergave van uw ideeen weergeven.

 

background