Groottuinen
Groottuinen Groottuinen Groottuinen

KLEINE TUINEN

Kleinere tuinen en Patiotuinen geven al aan dat de ruimte beperkt is.

De inrichting is gebonden aan het beperkte aantal m2 en deze zijn dan ook kostbaar. Elk onderdeel in de tuin mag wel 2x overdacht worden. De basis van de inrichting is toch wel de ligging van het terras en de bestrating.

Waar komt dan nog genoeg zonlicht voor de beplanting? De keuze van beplanting is van groot belang voor de balans in de tuin. Niet alleen bij de aanleg goed passend, maar ook  juist voor de latere jaren.

Aanvullend kan verlichting op de juiste plaatsen zeer sfeervol werken, net als een kleine waterpartij, spiegel of ornament etc.

Niet te vergeten zijn de kinderen en hun speelgoed,fietsjes ed. Voor u zelf dienen de droogmolen en de milieucontainers dagelijks eenvoudig gebruikt te kunnen worden.

Op latere leeftijd kan mobiliteit een rolspelen en is het goed begaanbaar zijn van de tuin van essentieel belang om er toch heerlijk van te kunnen genieten. 

Wij hebben een tekenprogramma wat elk onderdeel op de mm kan berekenen en zodoende een realistisch beeld kan geven hoe de ruimte is ingevuld. Een goede tekening is het halve werk. 

background