Groottuinen
Groottuinen Groottuinen Groottuinen

GROTE TUINEN

Op een riant perceel zijn de meest uiteenlopende varieaties in tuinen te vinden.

Over het algemeen vaak te onderscheiden in een intiem en strak gedeelte rondom de bebouwingen en terrassen wat langzaam overgaat naar een wat lossere en landelijke structuur.

Wat onderhoud betreft gaan we,waar nodig, nog weer een stapje verder met groter materieel. De text hierboven geeft al aan dat we van intiem langzaam opschuiven naar de open ruimtes en groenstroken. De basis is de directe/intieme omgeving van uw woonhuis waar sterk op de details gelet wordt.

Grote gazons, lange hagenrijen en verlichting geven veelal de struktuur van uw tuin aan, zij verdienen veel aandacht om het gehele plaatje een optimale uitstraling te geven.                                                                 Net als elke tuin is een regelmatige snoei en bemesting enorm belangrijk om uw tuin in balans te houden.  

De mogelijkheid van een composthoop is vaak aanwezig en geeft milieutechnisch gezien een plus.            Het grasmaaisel,blad en kleinvuil vercompostteerd redelijk snel en kan dan weer als voeding voor de tuin gebruikt worden. Van groter snoeiafval is eenvoudig een takkenril te maken waar in de winter bijv. de vogels en egeltjes een heerlijke schuilplaats kunnen vinden.

Wij letten ook hier dus op de kosten en het milieu. 

 

background